Fespa Лондон чупи рекорди

1198
Spread the love

Тази година изложението официално е най-голямото в историята на Fespa.

inline_304_/images/2013-06-26.jpg

Общото изложбено пространство, заедно с разположеното на същото място European Sign Expo, надхвърля 63 000 кв. м. Това е с 2 000 кв. м. повече от предишният рекордьор, Fespa Берлин през 1997, събитие, което привлече 21 000 посетители. Изложителите на шоуто, което тази година празнува петдесетия си юбилей са над 650.

Седмица преди изложението броят на предварително регистрираните участници беше 30 000. Управителят на експозициите и събитията на Fespa Neil Felton коментира това като „добра перспектива“ за изложението. „Ключовата мярка за успеха, обаче, е дали ще можем да привлечем правилния брой хора, които взимат решения на изложенията. Това ще е истинския успех и засега нещата изглеждат добре“, добави той.

Темата на изложението тази година е: „Вашата дестинация за печат“.

Този нов мотив надгражда темите на предишните изложения за революция, еволюция и прилагане, обясни Neil Felton, „Първо видяхме революционни нови технологии, после те еволюираха, след това хората се съсредоточиха върху приложенията им и започнаха да се вглеждат в обширния набор от приложения на широкоформатния печат.“
Felton.

„Изложението включва много събития, които да помогнат на хората да разберат как да приложат нововъведенията от последните няколко години в собствения си бизнес“, добави

Източник: printweek.com
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.