Warning: getimagesize(/images/2013-02-26.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/prepress/new.printguide.info/wp-content/plugins/wp-open-graph/output.class.php on line 306

Fespa обяви пълния списък със събитията за изложението в Лондон

1174

Fespa обяви няколко нови и подобрени образователни събития, които да помогнат на посетителите да получат повече от шоуто, което ще се проведе през юни.

fespa

„Всички тези нововъведения целят да помогнат на печатниците да постигнат ръст на дейността си“, каза отговорника по събитията и новите медии на Fespa Duncan MacOwan. Новите елементи на изложението са Creative Corner (Творчески ъгъл), Print Inspiration Runway (Писта за печатно вдъхновение) и Promotional Products Business Academy (Бизнес академия за промоционални материали).

Сред нещата, които присъстваха и на предишните изложения са демонстрацията на широкоформатен печат и печат на тесни роли Print Shop Live!, състезанието по брандиране на луксозни автомобили Wrap Cup Masters и Залата на славата.

Creative Corner е ориентиран към агенции, притежатели на търговски марки и дизайнери. Целта му е да демонстрира възможностите на печатните технологии и да илюстрира възможностите за възвращаемост на инвестициите.
Print Inspiration Runway е изградена на основата на концепцията Big Bucks Café от Fespa Digital в Барселона през миналата година.

„Тази инициатива е отворена за всеки от семейството на Fespa, независимо дали се занимава с печат или консумативи и дава възможност да покажем най-доброто, на което е способна нашата общност чрез широка гама приложения на печата, включително директна поща и индустриален печат в допълнение към широкоформатните продукти“, каза MacOwan. „Print Inspiration Runway също така ще начертае маршрути, които посетителите на шоуто могат да следват, ако искат да възпроизведат изложените продукти.“

Promotional Products Business Academy е нововъведения, което се осъществява съвместно с френската организация CTCO и цели да покаже потенциала на персонализирани и брандирани продукти като флаш памети, химикалки и дрехи. Серията от девет полудневни семинара ще разгледа теми като цифров печат върху текстил, ситопечат, развитие на цифровите технологии, включително управление на работния процес, управление на цветовете и повтаряемост на резултатите.

Източник: fespa.com
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.