FESPA 2015 ще е най-голямата до сега

2030
FESPA 2015 ще е най-голямата до сега

„Открийте света на печата“ на най-голямата FESPA Global Expo и ще се проведе в Кьолн, Германия.

FESPA 2015 ще е най-голямата до сега

 

Международната мултиканална кампания за FESPA 2015 подканва доставчиците на печатни услуги да „открият вселената на печата.“ Изложението през 2015 за пръв път ще бъде в Кьолн и ще продължи пет дни от 18-и до 22-ри май 2015. Събитието ще има 62500 кв. м. изложбена площ в KoelnMesse. Това ще го направи най-голямото FESPA Global Expo досега.

Темата с космически изследвания за FESPA 2015 набляга на галактиката от нови възможности, които се откриват пред печатниците. Посланието е, че възможностите са безкрайни и че FESPA е стартова площадка за нови продукти. Кампанията е организирана около сайта на събитието, www.fespa2015.com. На него има информация за изложителите и посетителите.

Идеята на кампанията е еволюция на темите за пътуване и развитие от европейските кампании на FESPA от предишните четири години. Всяка кампания имаше за цел да окуражи глобалната общност на FESPA от специализирани и широкоформатни принтери да разширят хоризонта си и да открият нови насоки, в които да развият бизнеса си, независимо дали чрез нови технологии, допълнителни услуги, иновативни бизнес модели или навлизане на нови пазари.

Директорът на дивизия на FESPA Roz McGuinness обясни: „Без друго международно събитие, посветено на печата през 2015, FESPA в Кьолн ще предложи на посетителите най-пълното съзвездие от печат и свързани с него технологии. На последното събитие FESPA Global Expo в Лондон през 2013, поканихме общността си да „Лети с FESPA“ и над 22000 представители на печатници, производители на табели и други хора от бизнеса „летяха“ с нас. За 2015 начинът за транспортиране е на друго ниво, както и самото събитие, което със сигурност ще е най-вълнуващата FESPA, провеждана досега.“

Източник: whattheythink.com
Текста написа: Мартин Новев 

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.