Fespa Fabric отвори конкурса „Design a tee“ 2015

1826
Fespa Fabric отвори конкурса „Design a tee“ 2015

Конкурсът на Fespa Fabric за отпечатани тениски вече приема участници.

печат на тениски

 

Конкурсът се провежда за пета година и дава възможност на всеки да се включи с дизайн за печат на тениска, вдъхновена от темата за изследване на космоса, която е водеща за Fespa тази година. Gavin Drake, директор на партньорът в конкурса GarmentPrinting.co.uk, и екипът на Fespa ще изберат петте най-добри дизайна, които да бъдат показани на живо на шоуто.

Всички посетители на изложението за печат върху дрехи Fespa Fabric ще могат да гласуват за любимите си дизайни на шоуто. Носителят на първата награда ще получи 25 тениски, отпечатани с дизайна му, както и ваучери за Amazon на стойност 100 евро. Вторият и третият ще спечеля съответно по 10 и 5 тениски с дизайните си.

Fespa 2015 ще се проведе в Кьолн от 18-и до 22-и май.

Източник: 2015.fespa.com
Текста написа: Мартин Новев

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.