Find Your Utopia нова книга с мостри от Appleton Coated

910
Find Your Utopia нова книга с мостри от Appleton Coated

Новото пособие на Appleton Coated помага на корпорации, дизайнери и печатници да навигират пътя си в печата.

Find Your Utopia

 

Тази скала помага на потребителите да изберат най-подходящата хромова хартия от Utopia за проектите си. Също така, тя демонстрира силата на превъзходния печат и довършване.

„Съчетанието от ефектна фотография и превъзходен печат, на последната ни книжка с мостри, демонстрира уникалните характеристики на Utopia, като същевременно набляга на отлично съотношение цена-качество, първокласно обслужване и екологична устойчивост, които пристигат с всяка поръчка,“ Ferkó X. Goldinger, маркетинг мениджър, Appleton Coated.

Книгата разглежда цялото семейство на Utopia, което се състои от пет висококачествени семейства с различни покрития и характеристики.

Goldinger добавя, „Цялата продуктова линия на Utopia се произвежда в САЩ, в нашия завод. Пълната ѝ гама хартии, подходящи за тела и корици, изключително яркото бяло, бялото със сини нюанси и топлите нюанси на слонова кост осигуряват правилното съчетание на решение за всеки проект и бюджет. Тя предлага надеждно, постоянно представяне и най-гладката и равномерна повърхност на пазара днес. Освен това, всички грамажи на Lacey Act не съдържат киселини, pH неутрални са и са избелени без хлор. ”

Източник: appletoncoated.com
Превод: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.