Flexoclean предлагат мобилна услуга за почистване на анилоксови валове

2564

Услугата е достъпна за България.

Flexmobile е камион, оборудван с машина за основно почистване на анилоксови валове. Той може да пристигне директно пред вратата Ви. Камионът разполага с оборудване на Flexoclean, което може да почиства анилоксовите валове с ширина до 3400 mm. След основното почистване от Flexoclean анилоксните валяци са безупречни! Преди и след почистването се отчитат отпечатаните линии за инч, с цветни фотографии на състоянието преди и след почистването.

Flexmobile

Flexoclean прилага този подход с цел установяване на добра отправна точка. След това ежедневно трябва да се прилага идеалният почистващ препарат с цел поддържане на постоянен обем на вала. Тази концепция води до намаляване на престоя на печатните преси и гарантира устойчива формула на мастилото, по-продължителен функционален живот на валаловете и не на последно място устойчиво добро качество на печат!

Flexoclean

Повече информация за услугата можете да намерите при представителя на Flexoclean за България фирма Полихром Сервиз ЕООД

Можете да посетите Flexoclean на drupa на щанд 10 D.21

Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.