Fujifilm пусна обновено списание за печатната индустрия

1119
Fujifilm пусна обновено списание за печатната индустрия

Северно американското подразделение за графични системи на Fujifilm обяви старта на ново списание за печатната индустрия.

 

То носи наименованието „Print Illustrated”, ще излиза веднъж на тримесечие и ще съдържа успешни бизнес истории, иновации, и подходящи статии за всички видове доставчици на печатни услуги. Чрез новото издание се надгражда издаваното до момента от компанията списание Energy.  

 

С всяка корица ще се демонстират уникални покрития и ефекти. В първия брой водеща е темата за успешното спечелване на нови клиенти. Интересен е и материалът за интеграция на цифрови технологии в офсетовия бизнес. 

 

Изданието ще бъде безплатно за печатниците в Северна Америка, но е достъпно в електронен формат в целия свят. Пак там са достъпни и старите броеве на издаваното до момента списание Energy.

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: http://printillustrated.com/

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/