Future print обяви серия от безплатни уебинари за печатниците

819
Future print обяви серия от безплатни уебинари за печатниците

Future Print е инициатива на Асоциацията на печатната индустрия на Австралия и Австралийския съюз на работещите в сферата на производството.

 уебинари за печатниците

 

Основната му цел е развиване на уменията и възможностите сред лицата в печатния бранш, така че да могат да отговарят ефективно на икономическите, демографските и технологичните промени. Именно в тази връзка бяха обявени серия от безплатни уеб събития, създадени да помогнат на фирмите успешно да се настроят към променящата се среда.

Темите обхващат аспекти от стратегическо планиране и бизнес операции до взаимодействие с клиентите и как иновативно и ефективно да постигнете промяна в своя бизнес. Записалите се ще имат достъп до голям обем от ресурси на Future Print. Първото събитие е на 20 юли и обхваща теми, свързани с моментното състояние на бизнеса на печатните компании. В него ще бъдат представени няколко инструмента за изследване на текущото състояние и намиране на възможности за промяна. На 7 август ще се проведе вторият уебинар, коментиращ клиентите, техните нужди и начина за иновативна промяна в комуникацията с тях. Десет дни по-късно, на 17 август е третата тема, свързана с правенето на реална промяна в бизнеса, а на 31 август е последният уебинар от цикъла с обучения. В него участниците ще раберат дали и от какви служители се нуждаят.

Семинарите ще се проведат в 4 сесии в периода от 21 юли до 31 август, а за тях може да се регистрирате чрез опростената форма в сайта на Print Future.

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.futureprint.org.au

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/