GED it – Програма на дискусионните панели

1306
GED it – Програма на дискусионните панели

Нашите специални гости в дискусионните панели за GED it! 2017 вече са известни.

Те са някои от най-интересните собственици и завеждащи отдели в индустрията от които ще можем да разберем повече за тяхната визия за правене на успешен бизнес.

 

GED it – безплатното еднодневно събитие, организирано от ГЕД ООД, което ще се проведе на 13.06.2017 г. в Sofia Event Center в Mall Paradise в София.

 

безплатното еднодневно събитие, организирано от ГЕД ООД, което ще се проведе на 13.06.2017 г. в Sofia Event Center в Mall Paradise в София. – See more at: http://printguide.info/news/GED-it%21-2017–%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%84%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BD%D1%86%D0%B8%D1%8F-%D0%B8-%D0%B8%D0%B7%D0%BB%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%B7%D0%B0-%D1%81%D0%BE%D1%84%D1%82%D1%83%D0%B5%D1%80%D0%B8-%D0%B2-%D0%BF%D0%B5%D1%87%D0%B0%D1%82%D0%B0-,5007.html#sthash.BLjVG77G.dpuf

 

Дискусионен панел в зала ПАНОРАМА: „Как се гради успешен бизнес модел за продажби в чужбина“

Участници:
Красимир Крумов, управляващ партньор на Магма Пак
Магма Пак е една от най-бързо развиващите се печатници на рекламни торбички. Философията им е, че рекламната торбичка е най-добрата брошура на една фирма. Красимир Крумов е интересен събеседник с много практичен поглед към бизнеса.

Пламен Цанев, собственик на Пулсио, Букпринт и Пулсио Принт
Групата фирми около Пулсио са се наложили като водещи доставчици на печатни решения във Франция и други европейски държави. Наскоро Пулсио Принт стартира своето онлайн решение за поръчка на печатни материали. Пламен Цанев е предприемач с бизнес усет, който е преминал през интересна поредица от събития докато постигне това, което има днес.

Христо Стайков, партньор в ГЕД, Ротопринт и Булгед
Фирмите, в които участва Христо Стайков работят в различни сегменти на полиграфията, като по този начин обхващат много процеси и различно ноухау. Той е човек, който не обича да говори пред хора, но който има какво да каже.

Модератор: Пламен Давидов (Полиграфия Инфо и ДотБрейн)

Дискусионен панел в зала ГАМА: „Организация на процеси за успешни продажби в чужбина“

Участници:
Ивелин Добрев, мениджър на предпечатния отдел в Мултипринт
Мултипринт е една от най-бързо развиващите се фирми, ориентирани в износ на печатна продукция за Европа. Ивелин Добрев е опитен специалист с поглед на целия процес на печата и който умее да създава успешни екипи с поглед към модерните технологии.

Николай Рачев, мениджър на предпечатния отдел в Алианс Принт
Алианс Принт е една от най-големите печатници в България, която има дейност в печата на вестници, книги и комерсиални продукти. Николай Рачев е човек с разнообразен опит, който е бил от всички страни на барикадата в печата. Той има опит в управлението на успешна фирма в бранша, а сега е завеждащ на изключително динамичен предпечатен отдел.

Йоан Георгиев, завеждащ дигиталния печат на Булгед
Булгед е една от водещите дигитални печатници, която се развива като доставчик на качествени дигитални решения с висока добавена стойност. Йоан е интересен събеседник с богат опит и винаги интересни идеи за развитието на фирмата. Той има опит в управлението на изключително динамична среда от клиенти.

Модератор: Деси Тодорова (Полиграфия Инфо и ДотБрейн)

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.