GED near you идва във Варна на 10-ти май

737
GED near you идва във Варна на 10-ти май
Spread the love

Екипът на GED ви кани да се присъедините на следващата спирка по тяхното обучително пътуване, което за първи път ще се състои във Варна.

inline_754_https://printguide.info/images/2018/05/image5_ovbq.png

 

GED near you Варна е второто по рода си събитие, организирано от екипа на ГЕД извън София. То ще се проведе в морската столица на 10 май, в рамките на един ден. Събитието има за цел да развива полиграфията и в други части от страната. За да станете част от роуд-шоуто е необходимо единствено да се регистрирате.
 
GED near you Варна се състои от серия продуктови презентации и демонстрации в областите:

  • Автоматизация на работен поток, включително за широкоформатния печат;
  • Проверка и корекции на файлове;
  • Редакция и обработка на PDF файлове за опаковки;
  • Управление на цвета и стандартизация на печатните резултати;
  • Създаване на печатни и онлайн сертифицирани цветни проби и други.

Събитието е подходящо за дизайнери; предпечатни отдели; брандове с in-house дизайн; различни по вид печатници – дигитални, широкоформатни и др. Участвайки в него, ще можете не само да получите полезна информация за представените продукти, а и да участвате активно в дискусиите по подбраните  теми. Ще можете също да се информирате за ползите от продуктите за индустрията, да изградите нови бизнес контакти и да усъвършенствате познанията си.

 

inline_26_https://printguide.info/images/2018/05/image6_xvkh.jpg

Програмата ще започне в 9:30 часа  сутринта с регистрация и ароматно кафе, след което ще се проведат и серията продуктови представяния, специално подбрани за това издание на GED near you Варна. Презентациите ще бъдат водени от експертите на ГЕД по софтуерни решения за печатната индустрия – Добромир Дочев, Артин Микаелян и Николай Виденов. Във финалната част на всеки лекционен панел ще има време за въпроси от присъстващите. Програмата на събитието ще приключи следобяд.
 
Партньори на събитието са: Enfocus, HYBRID Software, Creative Edge Software и CGS. Пълният списък от продукти, които ще бъдат демонстрирани можете да намерите на страницата на GED near you Варна.

Посещението на събитието е безплатно, но се изисква регистрация. Можете да я направите като попълните формата за записване в секция „ЗАПИСВАНЕ ЗА СЪБИТИЕТО“ на уебсайта на ГЕД. За повече информация следете уеб страницата, както и социалните мрежи.

 

За ГЕД ООД
ГЕД ООД е семейна фирма с професионално управление, която предоставя широка гама от решения на своите клиенти. ГЕД ООД се стреми да предлага иновативни и продуктивни технологии и продукти на компании, които са сред пазарните лидери в печатната индустрия. Личното и индивидуално отношение на ГЕД, към нейните клиенти гарантира, че предоставените услуги отговарят на специфичните нужди и потребности на всеки един тях. Част от предлаганите услуги са дистрибуция на оборудване, софтуер и консумативи за печатната индустрия, инсталация, гаранционна и следгаранционна поддръжка, както и дизайн и професионален предпечат. Пълното портфолио на фирмата можете да намерите на www.gedbg.com.

За повече информация за ГЕД ООД, следвайте GED ltd. в Twitter на@GEDcompany, следвайте YouTube каналаGED Ltd. или харесайте Facebook страницата GED CORPORATE PAGE.

Биографична информация