GED near you идва във Варна на 10-ти май

792
GED near you идва във Варна на 10-ти май

Екипът на GED ви кани да се присъедините на следващата спирка по тяхното обучително пътуване, което за първи път ще се състои във Варна.

GED near you Варна

 

GED near you Варна е второто по рода си събитие, организирано от екипа на ГЕД извън София. То ще се проведе в морската столица на 10 май, в рамките на един ден. Събитието има за цел да развива полиграфията и в други части от страната. За да станете част от роуд-шоуто е необходимо единствено да се регистрирате.
 
GED near you Варна се състои от серия продуктови презентации и демонстрации в областите:

  • Автоматизация на работен поток, включително за широкоформатния печат;
  • Проверка и корекции на файлове;
  • Редакция и обработка на PDF файлове за опаковки;
  • Управление на цвета и стандартизация на печатните резултати;
  • Създаване на печатни и онлайн сертифицирани цветни проби и други.

Събитието е подходящо за дизайнери; предпечатни отдели; брандове с in-house дизайн; различни по вид печатници – дигитални, широкоформатни и др. Участвайки в него, ще можете не само да получите полезна информация за представените продукти, а и да участвате активно в дискусиите по подбраните  теми. Ще можете също да се информирате за ползите от продуктите за индустрията, да изградите нови бизнес контакти и да усъвършенствате познанията си.

 

GED near you Варна

Програмата ще започне в 9:30 часа  сутринта с регистрация и ароматно кафе, след което ще се проведат и серията продуктови представяния, специално подбрани за това издание на GED near you Варна. Презентациите ще бъдат водени от експертите на ГЕД по софтуерни решения за печатната индустрия – Добромир Дочев, Артин Микаелян и Николай Виденов. Във финалната част на всеки лекционен панел ще има време за въпроси от присъстващите. Програмата на събитието ще приключи следобяд.
 
Партньори на събитието са: Enfocus, HYBRID Software, Creative Edge Software и CGS. Пълният списък от продукти, които ще бъдат демонстрирани можете да намерите на страницата на GED near you Варна.

Посещението на събитието е безплатно, но се изисква регистрация. Можете да я направите като попълните формата за записване в секция „ЗАПИСВАНЕ ЗА СЪБИТИЕТО“ на уебсайта на ГЕД. За повече информация следете уеб страницата, както и социалните мрежи.

 

GED near you Варна

За ГЕД ООД
ГЕД ООД е семейна фирма с професионално управление, която предоставя широка гама от решения на своите клиенти. ГЕД ООД се стреми да предлага иновативни и продуктивни технологии и продукти на компании, които са сред пазарните лидери в печатната индустрия. Личното и индивидуално отношение на ГЕД, към нейните клиенти гарантира, че предоставените услуги отговарят на специфичните нужди и потребности на всеки един тях. Част от предлаганите услуги са дистрибуция на оборудване, софтуер и консумативи за печатната индустрия, инсталация, гаранционна и следгаранционна поддръжка, както и дизайн и професионален предпечат. Пълното портфолио на фирмата можете да намерите на www.gedbg.com.

За повече информация за ГЕД ООД, следвайте GED ltd. в Twitter на@GEDcompany, следвайте YouTube каналаGED Ltd. или харесайте Facebook страницата GED CORPORATE PAGE.

Интернет портал за печатни технологии.