Google намали цената на Nik Collection

2198

Сега можете да получите шест плъгина за Photoshop, Lightroom и Aperture с 70% по-евтино.

nik

Миналата есен от Google обявиха, че са купили Nik Software, авторите на популярен и награждаван софтуер за редактиране на изображения. Той включва приложението Snapseed и плъгини за Photoshop, Lightroom, и Aperture. Тогава Google изрази намерения да „продължи да предлага и подобрява висококачествените инструменти и допълнения на Nik“.

Въпреки това, когато компанията обяви „пролетно почистване“ преди няколко седмици, версиите за Mac и Windows на Snapseed бяха сред отхвърлените продукти. Но сега има и добра новина за ценителите на продуктите на Nik: колекцията от плъгини беше намалена със 70% от 499 на 149 американски долара.

В нея можете да намерите инструменти за създаване на HDR изображения, настройване на цветовете и тоновете, конвертиране на изображения в черно-бели, ретуширане, намаляване на шума, специални ефекти и изостряне.

Можете да намерите 15 дневна пробна версия тук.

Източник: niksoftware.com
Текста написа: Мартин Новев

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.