Goss избра Euro Top Grafix за представител за България, Унгария и Румъния

1473
Goss избра Euro Top Grafix за представител за България, Унгария и Румъния

Goss International продължава да засилва присъствието си в Европа с включването на Euro Top Grafix Srl в глобалната си търговска мрежа.

Euro Top Grafix

 

ETG е доставчик на машини и консумативи за широка гама приложения в областта на производството на вестници, офсетовия печат и опаковките. Компанията вече предлага ролните офсетови решения на Goss за България, Унгария и Румъния. Акцентът е поставен най-вече върху навлизането на пазара за опаковки в тези райони.

„Изключително сме доволни от това развитие, защото Goss е отлично допълнение към продуктовото ни портфолио,“ коментира Cristian Hatagan, изпълнителен директор на ETG. „Тяхната широка гама продукти означава, че сега сме много добре позиционирани да предложим най-цялостните решения за продажба и поддръжка на ролен офсет в региона. Конкретно пресата Goss Vpak предлага реални възможности да продължим ръста си на пазара за опаковки и етикети.“

Източник: cmykdigest.com
Текста написа: Мартин Новев

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.