GPTS Print Shop с нова машина за V-образни улеи в мукава

1928
GPTS Print Shop с нова машина за V-образни улеи в мукава

Рекламният производител предлага различен начин за изработка на луксозни кутии. Новата услуга е повод за отбелязването на петата годишнина от създаването на фирмата.

Изрязването на V-образни улеи в мукавата

 

Изрязването на V-образни улеи в мукавата позволява при прегъването ѝ да се получат перфектни, гладки и остри ръбове на кутиите.

Най- често, този вид изрязване се ползва при изработката на луксозни кутии, които благодарение на него имат остри, прави линии, а не заоблени ъгли както при обикновеното прегъване.

 

GPTS Print Shop е рекламна агенция със собствено производство, разположена в центъра на столицата. Основна дейност е печатната реклама.

Услугите които предлага GPTS Print Shop, са дизайн и предпечат, дигитален и широкоформатен печат с високо качество, широкоформатно ламиниране, ламиниране с различни видове фолиа, подвързване и довършителни работи – концево шиене, каширане, щанцоване, рязане по контур на плотер, монтаж, печат върху текстил и др.

 

Вижте повече за GPTS Print Shop тук.
Следвайте Facebook страницата им тук. 

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.