GUA 2019 ще събере европейските лидери в печата

519
GUA 2019 ще събере европейските лидери в печата

Не пропускайте шанса да се срещнете с печатници от цяла Европа и да се възползвате от ексклузивни възможности за вашия бизнес, като посетите изложението в Берлин.

Лесно можете да бъдете в крак с водещите тенденции в печата и да проследите тяхното влияние върху бъдещето на графичните комуникации, благодарение на организираната от Kodak ежегодна конференция GUA 2019. Тя ще се проведе за пореден път ексклузивно за клиенти на Kodak и ще събере водещите европейски компании в печатната индустрия през октомври в Берлин.

 

GUA 2019

Graphic Users’ Association (GUA) е международна организация с идеална цел, създадена за да помага на компании и организации от сферата на полиграфията, които са приложили решения на Kodak в своя бизнес. Създадена преди около 20 години, GUA е общност от компании в областта на печата, които се развиват заедно и споделят своите знания и опит. Членовете на общността работят в непосредствена връзка с експертите на Kodak и така допълват стратегията на фирмата за създаване на нови продукти и решения.

За да станете член на GUA не се изискват много усилия. Когато вече използва оборудване и софтуер, които са произведени от Kodak, като доставчик на печатни услуги, всяка компания получава възможност да се присъедини към общността и да участва на събитията. Пълните условия за това можете да откриете на сайта на GUA.

На конференцията в Берлин ще имате възможност да се срещнете с печатници и фирми в бранша от цяла Европа, да обмените ценен опит и да изградите нови бизнес контакти. Програмата на събитието и тази година обхваща няколко поредни дни, като съдържа общи презентации и разделени по интереси лекции и демонстрации на продуктите на Kodak и техните партньори в печатната индустрия.

Освен да посетите лекциите, ще можете също да проследите какво ново се случва в лабораторията за иновационни технологии, проучване и демонстрации на решения и нови приложения за графичната и печатна индустрия. Посетителите на конференцията имат възможността да запазят и свой персонален час в изградената лаборатория за обсъждане на конкретни въпроси, засягащи даден бизнес със специалистите на Kodak.

Екипът на ГЕД препоръчва събитието и насърчава всеки доставчик на печатни услуги, използващ решения на Kodak да посети GUA 2019. Всеки от настоящите клиенти на българската компания, посетил изложението в Берлин, ще може да обсъди с тях новостите и да се възползва от преференциални условия при покупки на избрани софтуери до 15ти декември.

Можете да направите запитване за промоционалните условия и подбраните софтуери с марка Kodak на сайта на ГЕД ООД.

Не пропускайте шанса да се срещнете с печатници от цяла Европа и да се възползвате от ексклузивни възможности за вашия бизнес на GUA 2019 в Берлин!

Още актуална информация за GUA 2019, както и подробната програма можете да намерите на официалния сайт на събитието.

Интернет портал за печатни технологии.