Highcon ще покаже серията Euclid II на Graph Expo

1624
Highcon ще покаже серията Euclid II на Graph Expo

Highcon ще демонстрира второто поколение на дигиталната си система за рязане и биговане Euclid на Graph Expo в Чикаго през следващата седмица.

Euclid II на Graph Expo

 

Серията Highcon Euclid II включва подобрение на редица базови функции като нова система за подаване на продукцията, оптимизирани алгоритми за рязане, подобрени възможности за биговане и потребителска работна среда, както и няколко допълнения, които могат да се поръчват допълнително.

Тези допълнения включват модул за ускоряване на прецизното рязане, оптична система за следене на продукцията и други възможности, с които ще бъде оборудван най-скъпият модел Euclid II+, който ще бъде показан на Graph Expo.

Оптимизираните алгоритми за рязане могат да ускорят производството с около 70% на някои материали, а системата за ускоряване на прецизното рязане осигурява високо ниво на точност при частично прорязване.

Подобряването на биговането позволява то да става по криви и значително удължава живота на биговете, които са направени от нов, по-устойчив полимер, който може да удължи живота им до 20 000 удара в сравнение с 10-12 хиляди с оригиналния Euclid.

Източник: Highcon
Текста написа: Мартин Новев

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.