Indoprint 2018: портал към индонезийския печатен пазар

874
Indoprint 2018: портал към индонезийския печатен пазар

Десетото международно изложение Indoprint 2018 ще се проведе в Джакарта, Индонезия от 19 до 22 септември следващата година. То се организира съвместно с Messe Düsseldorf Asia и има подкрепата на водещото световно изложение в печатния сектор Drupa.

 

Indoprint 2018

 

На Indoprint 2018 ще бъде направено цялостно представяне на глобални иновационни технологии и решения във всички области на печата. Изложението е любопитно, тъй като индонезийският пазар показва силен ръст, поради нарастването на населението, променените потребителски навици и нарастващо доверие от страна на потребителите. Прогнозираният приход от продажби за печатната индустрия в Азиатско-тихоокеанския регион за 2018 година се очаква да достигне 427,5 милиарда долара, като се очаква 6% средногодишен ръст за следващите три години.

Едновременно с Indoprint ще се проведат изложението за пластмаси Indoplas и това за обработка и опаковане Indopack. При предходното събитие през 2016 година на площ от 140 000 кв.м. са участвали 372 изложители от 20 държави, а изложенията са били посетени от 22476 посетители от 34 страни. Повече информация може да намерите на сайта на изложението: www.indoprintpackplas.com

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.indoprintpackplas.com

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/