InPEQ Forum 2013 ще се проведе на 19 -20 септември в Лвов, Украйна

1507

Новото издание на InPEQ Forum ще се проведе в Лвов, Украйна. Мотото на предстоящото издание ще бъде: „Изтокът среща Запада – обединяване на печатарите за ефективност и успех“.

Осмата печатарска среща на печатарите от Балканските държави и техните европейски партньори ще бъде организирано от Украинската академия за печат.
Поканени за форума са:
– мениджъри, експерти и членове на местните печатарски организации в държавите: Албания, Босна и Херцеговина, България, Хърватска, Македония, Гърция, Унгария, Румъния, Сърбия, Словения и Турция;
– специалисти и експерти от Естония, Чехия, Казахстан, Киргизстан, Латвия, Полша, Русия, Украйна, Узбекистан и няколко европейски държави;
– представители на украинските медии, Министерство на образованието в Украйна, представители на местни печатници;
– спонсори и клиенти;
– представители на училища и университети по графични изкуства;
– представители на пресата от Източна Европа.

Работният език на форума е английски.
Дата на провеждане: 19.09.2013.
Място: Конферентна зала на хотел Днистер в Лвов, Урайна
На 20.09.2013. участниците ще посетят Украинската Академия по печат, Лвов
Регистрацията започва в края на юни 2013.

За контакти:  д-р Росица Велкова
E-mail: rossitza@gmx.de
E-mail: rossitza.velkova@inpeq.org
www.inpeq.org

Деси Тодорова

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.