Intergraf публикуваха доклад за състоянието на европейската графична индустрия

381
Intergraf публикуваха доклад за състоянието на европейската графична индустрия

Икономическият доклад „Еволюцията на европейската графична индустрия“ предоставя актуална информация за отрасъла с включени прогнози за въздействието на Брекзит и COVID-19.

Докладът на Intergraf съдържа статистическа информация за историческото развитие на бранша и различни сравнения за отделните държави. Освен това, докладът предлага обобщена информация за профила на европейската графична индустрия, както и данни за производството на различни печатни продукти, информация за търговията с ключови международни търговски партньори.

 

Годишен доклад Интерграф

 

Intergraf разглеждат икономическото развитие на секторите свързани с полиграфическата индустрия, включително пазарите за хартия, мастило, машини, енергетика, логистика и др. В докладът се съдържат и обобщена информация за икономическото състояние и самия бранш в 11 европейски държави, включително България. Разбира се, включени са прогнозни данни за въздействието на Брекзит и COVID-19 върху печата и опаковките до 2024 година.

За съставяне на годишния доклад е използвана информация подадена от локалните членове на Intergraf по държави, както и на техния партньор Smithers.

Вижте повече за икономическия доклад тук.

Фирми, които не са членове на Intergraf, могат да закупят доклада във вариант на печатно или електронно издание от сайта на световната организация.

Повече за Intergraf

Международната конфедерация на печатарските и сродни тях индустрии A.I.S.B.L.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.