Ipex ще се завърне през 2017

880
Ipex ще се завърне през 2017

Informa обявиха нова ориентация и честота на Ipex, както и завръщане в NEC в Бирмингам.

Ipex 2017

 

Informa предприема набор от действия, за които се надява да вдъхне живот в марката Ipex. Една от мерките е завръщане в NEC в Бирмингам. Наред с това, шоуто ще се провежда през три години. Управляващият директор на изложенията на Informa, Peter Hall, подчерта, че новият Ipex ще е събитие, фокусирано върху Великобритания.

Той добави, че изборът събитието да се провежда на три години е продиктуван от амбицията Ipex да бъде „събитие с голям мащаб, което включва машини, оборудване и технологии и компании, които инвестират в показването на работещи машини.“

Шоуто първоначално беше планирано за пролетта на 2018, но вместо това ще бъде през есента на 2017. Продължителността и точните дати все още не са обявени. Informa са резервирали зала 5 в NEC, която е около 30000 кв. м. Hall допълни, че договорът с NEC допуска изложението да стане „по-голямо или по-малко.“

Източник: ipex.org
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.