iPrint Pure 3D – нов материал за триизмерен печат

1868
Spread the love

Търговците на хартия Antalis McNaughton пуснаха в продажба iPrint Pure 3D, полипропиленов материал с дебелина 500 микрона, предназначен за възпроизвеждане на триизмерни изображения.

inline_644_https://printguide.info/images/2011-04-13.jpg

Върху материала можеда се печата с мастиленоструйна технологияс UV сушене, печатната технология на HPIndigo, ситопечат, сух офсет, цифров офсет,топъл печат. Също така, медията може дасе реже, бигова, лепи и да се използва вдруги довършителни процеси. СпоредAntalis McNaughton, iPrint Pure 3D е подходящ за печатна изделия, които трябва да привличатвниманието, като табели, знаци, плакати,както и продукти с по-малки размери.Материалът има структура, наподобяващапчелна пита и съдържа лещи, чиеторазположение създава усещане задълбочина. Това позволява да видите 3Dефекта, независимо от какъв ъгъл гледатеотпечатъка.

Chris Green, маркетингмениджър в Antalis McNaughton, коментира:„Триизмерният печат може да създадеилюзия за дълбочина, която помага запривличане на клиентите. Това работиособено добре в точките на продажба –критична зона за вземане на решения,където привличането на вниманието напотребителите е решаващо. Затова вярваме,че iPrint Pure 3D ще накара дизайнерите,специалистите по реклама и собственицитеда преосмислят начина, по който даизползват 3D визуални ефекти в ценовоефективни маркетингови кампании.”

Източник: outputmagazine.com
Текста написа: МартинНовев

Биографична информация