J-Point с нов широкоформатен UV хибриден принтер

2329
J-Point с нов широкоформатен UV хибриден принтер

Най-новото попълнение в J-Point – суперпродуктивният широкоформатен UV хибриден принтер Fujifilm Acuity LED 1600.

Fujifilm Аcuity LED 1600 позволява на J-Point да предлага качествен краен продукт (1200 dpi) в най-кратки срокове и ниска себестойност. Тази технология е подходяща за печат върху беклит, гъвкави или самозалепващи PVC, винил, хартия, картон, PE, PETG и тънък алуминий, с максимална ширина до 1620 мм.

 

Принтерът се отличава с висока скорост на печат (20м²/ч), използвайки 8 UV мастила (включително печат с бял цвят) и опция за печат върху прозрачно PVC фолио с нанасяне на частичен UV лак. 

 

 

Характеристики:

Технология на печат: FUJIFILM Dimatix Q-class printheads LED UV inkjet

Макс. резолюция: 1200 x 1200 dpi

Мастила Fujifilm Uvijet LL LED: 8 цвята UV съхнещи мастила (циан, магента, жълто, черно, light циан, light магента, бяло и лак)

Медия: Гъвкави или самозалепващи PVC, винил, хартия, картон, PE, PETG, тънък алуминий

Макс. ширина на печат: 1620 мм

Макс. дебелина на материала (при твърди медии): 13 мм

Скорост на печат: до 20 м²/час

 

Принтерът беше представен по време на рекламното изложение COPI’S.

По време на изложението J-Point участва като основен спонсор на едно от най-интересните събития от изложението – семинарът на световноизвестния маркетолог Рафи Албо, който изнесе лекция на тема „Уау факторът на чистия 1:1 маркетинг и OnLife маркетинг”.

 

По този начин J-Point продължава с традицията да следи отблизо последните тенденции в съвременния продуктов маркетинг, както и да инвестира в най-новите печатните технологии, с единствената цел – да предлага най-добрите продукти и услуги за клиентите си!

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.