J Point+ с предстоящо откриване на нов централен офис в София

1925
J Point+ с предстоящо откриване на нов централен офис в София

Компанията за дигитален и офсетов печат J Point+ предстои да открие новия си централен офис в София, който ще се намира непосредствено до моста „Чавдар”.

Цялата административно-производствена част от настоящия Офис 1, който J Point+ помещава от 2007 г., ще бъде поетапно преместена на новата локация до пролетта на 2015 г.

 

Сегашният централен офис, който се намира на бул. „Ген. Едуард И. Тотлебен” 34, временно ще продължи да работи с клиенти до постепенното им пренасочване. Другият офис на компанията – Офис 2, намиращ се на бул. „Шипченски проход” 63 – ще продължи да функционира както досега.

За всичко свързано с предстоящата релокация – дати, логистика и спедиция на продукцията – екипът на J Point+ е напълно подготвен и ще информира своевременно своите клиенти и партньори чрез уебсайта на компанията, социалните мрежи и персонален имейл до всички заинтересовани от дейността на печатницата.

От създаването си J Point+ инвестира в развитието на своите продукти, услуги и екип, в резултат на което непрекъснато разширява своя производствен и административен капацитет. Новият централен офис е поредната стъпка в развитието на компанията като част от стратегията й да предлага най-добрите, оригинални и качествени печатни продукти на пазара.

J Point+ е сред лидерите в печатната индустрия в България, предлагащи изработка на разнообразна продуктова гама от печатни материали за ежедневните нужди на бизнеса – каталози, брошури, календари, визитки, менюта, тефтери, POS материали, промоционални продукти, стикери, и много други стандартни и нестандартни печатни решения.

Новият и по-голям офис, заедно с разширената технологична база, ще позволят на J Point+ да увеличи своето производство, като предлага нови и по-добри продукти и услуги на своите клиенти, задоволявайки и най-изтънчения вкус.

За J Point+

J Point+ е компания за дигитален и офсетов печат, създадена през 2007 г. като част от J Point Group. Печатницата е оборудвана с над 30 машини от водещи производители на полиграфическа техника, които й позволяват да предлага комплексни печатни и довършителни услуги, включително ламиниране, каширане, биговане, лакиране, голд печат и други. Компанията e сертифицирана по ISO 9001:2008 и 14001:2004.

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.