J Point Cards се представи на изложението Cartes Secure Connexions 2014

2154
J Point Cards се представи на изложението Cartes Secure Connexions 2014

За трета поредна година българският производител на PVC карти J Point Cards участва на международния форум в Париж. Събитието събира на едно място компании в областта на разплащателните и идентификационни системи.

 

Всяка година участниците в Cartes Secure Connexions 2014 показват най-нови технологични решения за сигурност и контрол на достъпа пред аудитория от секторите – финансови компании, търговци на едро и дребно, правителствени служби, телекомуникационни и транспортни фирми.

 

3_ogjn

На своя футуристичен щанд на изложението, J Point Cards представя богатата си продуктова гама от пластмасови карти за контрол на достъпа, идентификационни карти, gift карти, 3D и флок карти, прозрачни, магнитни и смарт карти със стандартни и нестандартни форми.

 

 

Участието във форума Cartes Secure Connexions 2014 за поредна година затвърждава позицията на J Point Cards на водещ български производител на PVC карти, а също и развитието на компанията на европейския пазар.

Повече за Cartes Secure Connexions 2014 на www.cartes.com

Източник: J Point Cards

http://j-point.net/cards

Деси Тодорова

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.