J Point Cards с две награди от конкурса „Големите малки“ на в-к „24 часа“

2181
J Point Cards с две награди от конкурса „Големите малки“ на в-к „24 часа“

Българският производител на пластмасови карти получи признание за най-отворен и успешен малък бизнес към света. J Point Cards се нареди сред 10-те български фирми, които получиха награди от националния конкурс „Големите малки“ на в-к „24 часа“.

J Point Cards награди конкурса Големите малки

 

Церемония, която отличава малки български фирми с успешен бизнес в страната и чужбина, се проведе на 30 май в новооткрития София Тех Парк. На събитието присъстваха президента Росен Плевнелиев и символичния домакин на събитието – кмета на София Йорданка Фандъкова.

 

Александър Манев и Йорданка Фандъкова

На снимката: Александър Манев и Йорданка Фандъкова

Дейността на J Point Cards бе отличена от организаторите в две основни категории – награда за успешен малък бизнес, връчена от зам.-министъра на икономиката Даниела Везиева, и специалното отличие на DHL България за малък бизнес, който реализира своите продукти и услуги в нововъзникващи чуждестранни пазари, връчена от Изпълнителния директор на DHL България Румен Иванов. По този начин J Point Cards изпъкна сред участниците като събра почти максималния брой гласове на журито. 

 

Александър Манев и Румен Иванов

На снимката: Александър Манев и Румен Иванов

„Това е изключително признание за нас. Благодаря на организаторите за високата награда и за това страхотно събитие, което дава шанс на фирми като J Point Cards, с по-малки и скромни екипи, да бъдат забелязани и оценени. Това ни дава допълнителен стимул да продължаваме с добрите си идеи, правилна стратегия и много упоритост да вървим напред. Пожелавам си от големите малки всички да станем големите големи“, заяви Александър Манев, Генералeн мениджър на J Point Cards.

Организаторите на събитието заявиха, че са впечатлени как една малка фирма като J Point Cards е успяла да пробие на конкурентен пазар, който е доминиран предимно от азиатски производители като Тайланд и Китай. За три години фирмата е успяла да стане търсен производител в своя сегмент и успешно продава пластики в 19 държави на 3 континента.    

 

Александър Манев и Росен Плевнелиев

На снимката: Александър Манев и Росен Плевнелиев

„Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му. От гаражи се раждат големи компании и най-големият страх на големите е, че в някой гараж някой в момента обръща пазара“, заяви президентът Плевнелиев към всички участници. 

 

Конкурсът „Големите малки“, който отличава успешните бизнес начинания на малки български фирми през годината, се провежда за втори пореден път. Организаторите разгледаха подадените документи на 85 родни фирми и отличиха само десет от тях, сред които и производителя на пластмасови карти J Point Cards.

Източник: J Point

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.