J Point Group е „Компания на годината 2015“ в категория за печатни иновации

2771
J Point Group е „Компания на годината 2015“ в категория за печатни иновации

J Point Group спечели приза „Компания на годината“ на списание Business Lady в категория „Печатни иновации и цялостни комуникационни решения“ за 2015 г.

price

Наградата получи Росен Кръстев, управител на J Point Group.
“Благодарни сме за тази награда, защото тя е признание за високия принос на J Point Group в развитието на печатните технологии в България – философия, към която се
придържаме още от основаването на компанията преди 13 години“, заяви г-н Кръстев.

price jpoint

Високото отличие беше връчено на церемония в София хотел Балкан, където се проведоха годишните награди „Компания на годината 2015”. Официалната церемония беше организирана от списание Business Lady и се проведе под патронажа на Томислав Дончев, заместник министър-председател по европейските фондове и икономическата политика.

Официални гости на церемонията бяха Божидар Лукарски, министър на икономиката; Зорница Русинова, заместник-министър на труда и социалната политика; Цветан Симеонов, председател на БТПП; Георги Руйчев, изпълнителен директор на BBLF; Мариета Захариева, изпълнителен директор на Изпълнителна агенция за насърчаване на МСП.

J Point Group е бранд, създаден, за да обедини вече утвърдилите се на пазара фирми за широкоформатен и дигитален офсетов печат – J Point и J Point+. Така групата успява да посрещне всички изисквания на своите клиенти в областта на широкоформатния и дигитален офсетов печат.

Източник: j-point.net

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.