J Point Group с благотворителна подкрепа за Вечерта на добродетелите 2015

1408
J Point Group с благотворителна подкрепа за Вечерта на добродетелите 2015

Шестото издание на ежегодното благотворително събитие „Вечер на добродетелите“ на фондация „За Нашите Деца“ се проведе на 6 октомври 2015г. в Paradise Center, София.

Тази година събитието имаше за цел набиране на средства за осигуряване на специализирана и висококачествена приемна грижа за деца, които временно или постоянно не могат да живеят в родното си семейство.

J Point Group отново бе партньорът на фондацията, който подкрепи благотворителната кауза с обезпечаване на комуникационните материали за събитието, включително табели и фотокорнер, изработени от J Point, каталог с предмети за търга, куверти, отчет и талончета, изработени от J Point+. По този начин компанията за дигитален офсетов и широкоформатен печат се придържа към традицията да подпомага благотворителни каузи със значим социален ефект.

„Вечерта на добродетелите ще създаде нормални условия за развитие на децата от социалните домове, далеч от изолацията, в която живеят там. Семейната среда ще им даде грижата и сигурността, от които те имат нужда, и оттам свободата да се развиват като пълноценни личности. Щастливи сме, че можем да помогнем това да се случи“, каза Росен Кръстев, съдружник в J Point Group.

И тази година “Вечер на добродетелите” съчета традицията с предизвикателството чрез изкуство. Програмата на събитието включваше творчески изпълнения от приемни родители, вече пораснали приемни деца, отгледани в приемни семейства. Чрез езика на изкуството участниците пресъздадоха емоциите, съпътстващи всяко семейство, и показаха, че дори най-амбициозната цел е постижима, когато не си сам.

Благотворителното събитие набра 150 000 лева, които ще бъдат инвестирани в осигуряване на специализирана и висококачествена приемна грижа за деца, които временно или постоянно не могат да живеят в родното си семейство.

Повече за Вечер на добродетелите и фондация „За Нашите Деца“ ще намерите на www.detebg.org

Източник:  J Point Group

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.