J Point Group e Компания на годината в категория Реклама

1342
J Point Group e Компания на годината в категория Реклама

Три от компаниите, част от J Point взеха обща награда.

 

J Point Group, обединяваща фирмите за широкоформатен и дигитален офсетов печат J Point и J Point Plus, както и рекламна агенция I Do Advertising, спечели отличие на годишните награди „Компания на годината 2018“, организирани от сп. Bulgarian Business Review, сп. Business Lady и сп. Business Lady Club.

На церемонията по награждаването, която се проведе на 21 март 2019 в х-л Маринела, София, трите компании, част от J Point Group, получиха обща награда за иновации в категория „Реклама“.

„С иновативни принт услуги за outdoor и интериорен брандинг, светещата сгъваема промо маса Fliplight и други продукти имаме възможност да предлагаме на нашите клиенти нестандартни решения в областта на рекламата. Искам да благодаря на целия ни екип – тази награда е признание за тяхната работа“, заяви Вероника Боева, собственик на I Do Advertising.

 

„В J Point Group непрекъснато инвестираме в съвременни печатни технологиии, с които създаваме креативни принт материали за бизнеса, отличаващи се с множество специални ефекти. Благодарни сме на организаторите, че оценяват нашата работа в тази област“, добави О. Станков, Маркетинг мениджър на J Point Plus.

За втора поредна година J Point Group получава награда от конкурса „Компания на годината“, с което затвърждава устойчивото си развитие в областта на печатните услуги. Преди година Групата бе отличена за успешен бизнес модел в категория „Реклама и печат“.

 

В корпоративното портфолио на J Point Group влизат още печатна къща Top Print, оперираща в региона на Варна и Бургас, производителя на PVC карти J Point Cards, както и web-to-print портала Print2day.bg, с което компанията успява да предложи на своите бизнес клиенти пълно принт обслужване.

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.