Katz Boards – еко плоскости за директен печат

2064
Katz Boards – еко плоскости за директен печат

Фирма Микро АСУ представя на своите клиенти нов продукт за рекламната индустрия.

Дървесната маса е универсален материал и възобновяем ресурс, който се използва от стотици години. Уникалните свойства са способни да покрият дори високите индустриални стандарти. Тази субстанция намира широко приложение в ред индустрии, като строителство, производство на хартия и картон, производство на мебели и други.

 

Немската компания Katz Group е известна с това, че изработва своите изделия на основата на дървесния материал и е една от най-иновативните в бранша.

 

 

Като официален представител на Katz Group, фирма Микро АСУ има удоволствието да представи на своите клиенти една нова алтернатива на пазара на плоскости за директен печат. Този продукт е специално разработен за нуждите на рекламната индустрия.

 

Katz Boards са еко плоскости от дървесни влакна, ламинирани от двете страни c рециклирана хартия. Забележителните им характеристики ги превръщат в отличен избор за широка гама от приложения, като директен печат, рекламни табла, стоящи фигури, POP и POS дисплеи и други.

 

Katz Boards – еко плоскости за директен печат

 

 

Новите плоскости се отличават със следните характеристики:

Директен печат

  • Цвят на покритието – „pure white” – няма отклонения в бялото

  • Не създават статично електричество

  • Микро-пореста повърхност – няма разливане на капката при дигитален печат

Здравина

  • Добри механични качества наподобяващи тези на ПВЦ плоскостите за съответните дебелини

  • По-лек материал в сравнение с повечето му алтернативи. Позволява лесен монтаж

Приложения

  • Само за интериорни приложения

Други

  • Екологично чисти и рециклируеми материали

 

Не на последно място Katz Board има добро съотношение цена – качество.
Поради ниската им цена и многобройни предимства, немските еко плоскости се утвърждават като основна алтернатива за интериорни приложения, като реклама в супермаркети, търговски вериги и МОЛ-ове.

 

Информация за предлаганите цени и размери може да намерите в нашия онлайн магазин и каталог.

Допълнителна консултация можете да получите на телефон: 0885 979 009

 

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.