Komori на Print China 2015

1888
Komori на Print China 2015

Komori Corporation ще представи четири листови офсетови печатни машини и една цифрова система за печат под мотото „Иновациите променят света“ на Print China 2015, което ще се проведе от 7 до 12 април 2015 г., в Гуандун, Китай.

 

Чрез технологии и решения, представени на щанда на Komori, ще бъде показан ангажимента на компанията да се превърне в бизнес партньор на клиентите, който е способен да повиши техните печалби и да увеличи тяхната производителност.

„Иновациите променят света“
 
Komori са признати в цялата индустрия като водещ производител на печатни машини. Въпреки това, печатарската индустрия навлезе в период на съществена промяна и Komori трябва не само да подобрят качеството на печат на машините и производителността, но и да предлагат решения на проблемите, пред които са изправени клиентите.

Komori са активни в представянето на различни идеи и са надежден доставчик на инженерни печатни услуги – вдъхновяваща компания за техните клиенти.

На това изложение, Komori ще представи гама от решения, които са пряко свързани с подобряване на рентабилността на потребителя, включително сливането на новия OffsetOnDemand – реализиране на изключително къси цикли чрез съкращаване на времето за настройка, намаляване на хартиените отпадъци и съкращаване времето на печатните процеси, като същевременно се запазва високото качество и производителност на офсетовия печат – с DigitalOnDemand – предлагащ нови решения за сътрудничество между офсетовия печат, дигиталния печат и довършителните процеси, както и материали за печат и оборудване, които максимизират потенциала на печатната машина.

Източник: www.komori.com
Текста написа: Мария Шабанска

Име: Мария Шабанска

Професионален опит: Завършила специалност “Педагогика” в СУ “Св. Кл. Охридски”, но никога не е работила по специалността. Съдбата я среща с артистични натури и над 10 години работи във фирма за реклама и дизайн. След отделянето от фирмата, с колеги започва самостоятелна дейност, между които и предпечатната подготовка на списание “Опаковки и Печат”.

Настоящи занимания: През последните 5 години работи като редактор на списание “Опаковки и Печат”, за което подбира и превежда научно-технически публикации и материали. Занимава се и с подновяването на информацията на сайта на списанието.

В свободното си време: Ако няма възможност да е сред природата, предпочита хубавата книга.