Labelexpo Europe стартира днес

886
Labelexpo Europe стартира днес

Полихром Сервиз ЕООД кани своите настоящи и бъдещи клиенти по време на изложението Labelexpo Europe на щандовете на своите партньори COLORGRAF SPA и CHESHIRE ANILOX TECHNOLOGY LTD.

Най-голямото изложение за технологии за производство на етикети стартира днес 25.09.2017 в Брюксел. Представител на Полихром Сервиз ЕООД ще ви посрещне по време на изложението от 26 до 28.09.2017 на щандовете на своите партньори както следва: COLORGRAF SPA (ItalyStand: 11D20) и CHESHIRE ANILOX TECHNOLOGY LTD (United KingdomStand: 6C37).

COLORGRAF SPA производител на мастила за ролни и листови машини с дългогодишна история.

CHESHIRE ANILOX TECHNOLOGY е производител на високо качествени лазерно гравирани керамични и хромирани анилоксови валове подобряващи работния процес.

 

Вижте още за Полихром Сервиз ЕООД
Дистрибутор на мастила за флексо, офсетов, сито и тампонен печат, емулсии, почистващи химикали за анилилоксови валове, анилоксови валове и ръкави, ремонт регенерация на валове, ракелни ножове. Машини и оборудване за текстилен и графичен сито печат, пред печат и много други машини, приспособления и съпътстващи инструменти.

За контакти:
Тел.: 0882/ 098 762
Тел.: 0899/ 133 211
Тел.: 0882/ 820 619
sales@polychrome.info
www.polychrome.info

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.