LabelExpo Europe 2019 наближава!

859
LabelExpo Europe 2019 наближава!

Юбилейното 40-то издание на най-голямото в света на етикетната индустрия изложение наближава. Не го пропускайте!

4 дни, 9 зали, 600+ изложители, лекции на специализирани теми.
Запазете датите в календарите си – ще ви очакваме от 24 до 27 септември 2019 г. в Брюксел Експо, Белгия.

 

LabelExpo Europe 2019

По традиция, LabelExpo Europe събира цялата индустрия, занимаваща се с производство на етикети, гъвкави и картонени опаковки на рола, на едно място. Производители, доставчици, дистрибутори, дилъри и крайни клиенти от целия свят се събират на изложението в Брюксел, за да сключват изгодни сделки и да развиват успешно своя бизнес.

Пътят към успеха в бизнеса изисква комбинация от изключително добра стратегия, в комбинация с правилното оборудване. Ако се интересувате и искате да инвестирате в някое от следните направления, се свържете с Графтек:

  • Дигитален ролен печат – инкжет или тонер
  • Офсетов ролен печат
  • Флексо печат
  • Довършителни работи на ролна печатна продукция
  • Облагородяване на ролна печатна продукция
  • Медии за дигитален печат на рола
  • Спомагателни машини и устройства

Независимо дали искате компанията ви тепърва да навлезе в растящия етикетен бизнес, или сте добре утвърдени на пазара, или пък сте №1 на българския пазар, Графтек може да ви предложи правилното оборудване, за да постигнете своите цели.

Свържете се с нас, за да обсъдим предварително конкретните ви нужди. По този начин ще можем да подготвим и производителите на оборудване за демонстрации, преговори и сключването възможно на най-изгодните сделки.

За тези от вас, които не могат да чакат да се произведе тяхната нова машина, възможността да си тръгнете с изложбена машина е повече от добра. След приключване на изложението, закупената от вас машина, просто ще бъде инсталирана във фабриката ви и ще можете да започнете работа веднага.

Графтек ще бъде с вас и след като се сдобиете с новата си машина, когато ви е необходимо обслужване и сервиз.

За консултации и запзване на време за демонстрации на LabelExpo Europe 2019, можете да се свържете с Графтек ООД на посочените по-долу координати:

Г-н Иван Иванов
Тел.: 0882/ 447 006
имейл: office@labelstech.com
гр. София
ул. Козлодуй 94

Иван Иванов

Име: Иван Иванов

Професионален опит: Практик, завършил е полиграфия в ТУ Пловдив и маркетинг в УНСС. През последните повече от десет години е заемал различни позиции в няколко печатници, като оператор на машини за топъл печат, ситопечат и ламинат.

Преминал е стаж по предпечат и дизайн в издателство Икономедиа. Работил е и като организатор производство в Делта Хай Принт в Пловдив и мениджър по качеството в печатница Дедракс. Работил е като консултант Производствен печат в Коника Минолта Бизнес Солюшънс България. Познава цялостния процес на производството на печатни материали, което е от голямо значение в неговата ежедневна работа. Общува всеки ден с клиенти, следи всички нови технологии и определено знае какво се случва в печатния бранш. Специализирал се е в осигуряването на технически решения за производсттво на ролна печатна продукция, като етикети и опаковки.

Настоящи занимания: Собственик и управител на Графтек ООД. В свободното си време: Забелязахме, че се увлича по лова. Предпочита спортове като тенис на корт, тенис на маса и плуване. Има интереси в областта на маркетинга и рекламата, както и психологията.