LIQUID GOLD печат – най-новата услуга на печатна къща Джей Пойнт Плюс.

2632
LIQUID GOLD печат – най-новата услуга на печатна къща Джей Пойнт Плюс.

Технология позволява нанасянето на релефна LIQUID текстура от метализирани фолиа върху медията на самия печатен продукт (хартия, картон).

 

на снимката виждате фолио, специално изработено за печатното издание Print Idea

 

Постигнатият LIQUID ефект е подходящ за цялостни дизайнерски решения в печата, акцентиране върху лого, текст или друг елемент от дизайна на рекламните материали  – визитки, покани, коледни картички, каталози, брошури, кутии, етикети и други.

 

РАЗНОЦВЕТНИТЕ ФОЛИА ДАВАТ ПОВЕЧЕ ВЪЗМОЖНОСТИ

Като допълнение на LIQUID GOLD ефекта, в Джей Пойнт Плюс предлага няколко цвята LIQUID GOLD фолиа – златно, сребърно, червено, синьо, черно и холограмно фолио, които дават допълнителна възможност за комбинация на два цвята фолио със частичен релефен УВ лак за още по-голям ефект на печатния материал. 

 

Също така, при LIQUID GOLD технологията не се използват традиционни забавящи процеси и изработка на клишета, което дава възможност за наистина кратки срокове на производство и възможност за изработка на единични бройки. Всичко това, разбира се, с доказано високо качество от Джей Пойнт Плюс.

За повече информация и запитвания свържете се с нас на тел. 02 437 37 99 или indigo@j-point.net.

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.