Magic Flash – фото чуствителен лак

961
Magic Flash – фото чуствителен лак

Полихром предлага иновативен лак за създаване на специален ефект, който се открива със светкавица.

С този специален фоточувствителен лак Magic Flash Серия 371-002 е възможно да се отпечата невидима информация, която може да бъде направена видима само при снимки с помощта на светкавица.

 

 

За да гарантирате, че отпечатването е невидимо в неактивния етап, препоръчваме да отпечатате серия 371-002 изключително на бяла основа. При поискване е възможно създаване на лак и за тъмна основа.

Плакатите висят навсякъде, изглежда, без никакъв смисъл или послание. Само бележка, която оказва, снимайте плаката със светкавица. Пътниците, които са любопитни, правят снимката и внезапно виждат цялото послание, например информация за събитие или реклама за нова паста за зъби. Възможни са и покани за „частно“ парти на плакати или листовки, чиито детайли могат да се видят само от хора, които знаят как. Или да си представиш рекламно послание на събитие или пресконференция, което внезапно се показва на снимките на фотографите, което изненадва всички.

Възможностите за необикновени реклами с лак Magic Flash са разнообразни, няма творчески ограничения. Ефектът на изненада е гарантиран. По този начин съобщението остава в паметта на хората.

Начин на приложение:

  • Повърхности за печат: хартия, картон, твърдо PVC, PS
  • Разредител: -300-017 – 10-15% в тегловно съотношение
  • Забавител: – 300-018 – 5% в тегловно съотношение
  • Сито: 43.80
  • Сушене: в  тунел на 60 оС, 

 

За повече информация и поръчки: Полихром

Тел.: 0882/ 098 762
Тел.: 0899/ 133 211
Тел.: 0882/ 820 619 

 

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.