Manroland Sheetfed завърши годината с печалба

1326
Manroland Sheetfed завърши годината с печалба

Германският производител на листова полиграфическа техника е продал през 2013 година повече от 100 нови машини, а общото количество на продадените печатни секции е 528.

Manroland Sheetfed

 

Според годишния отчет на Langley Holdings за 2013 г, резултатите на Manroland Sheetfed GmbH се оказали аналогични с прогнозираните. От общ приход 314 000 000 евро компанията е получила около 10 милиона евро печалба.

Съобщава се още, че за миналата година германският производител е продал повече от 100 нови машини, а общото количество на продадените печатни секции е 528.

В интервю през декември, генералният директор на Manroland Sheetfed, Rafael Penuela е коментирал, че стратегията на компанията е свързана с концентрация на усилията в помощ на съществуващите клиенти, повишение на продуктивността и съкращение на разходите.

Коментирайки финансовите показатели директора по продажбите Peter Conrady е казал: „Доволни сме от тези резултати, които се оказаха даже малко по-високи от очакваните. Оборотът ни превиши целта от 300 млн. евро и завършихме годината с приход, което е прекрасна новина“.

Източник: manrolandsheetfed.com
Преведе: Радина Дойнова

Интернет портал за печатни технологии.