MetroWrapz спечели короната за 2018 за „Крал на света на брандирането“, присъждана от Avery Dennison

716
MetroWrapz спечели короната за 2018 за „Крал на света на брандирането“, присъждана от Avery Dennison

Avery Dennison Graphics Solutions обявиха от Холивуд, Флорида, САЩ за победител в конкурса „Крал на света на брандирането“ за проекта си Mission Flyer 2.0. Короноването на новия шампион на „Брандирай като крал“ стана на щанда на Avery Dennison на изложението SEMA.

брандиране на автомобил

 

„Вниманието към детайла в този проект надскочи всеки проект за брандиране на автомобил, който сме създавали някога, каза Bruno Dede, президент на MetroWrapz. „Хромираното фолио с матов ламинат откроява този вид брандиране и фолиото на Avery Dennison ни помогна да се придържаме към самолета на Военновъздушните сили, който вдъхнови този проект.“

 

брандиране на автомобил

MetroWrapz използваха Avery Dennison® Supreme Wrapping™ Film, MPI 1105™ с дигитални ламинати и Conform Chrome™, за да създаде тунинг на возило, вдъхновено от самолет. Използваната кола, 2015 Dodge Challenger Hellcat е собственост на сержант Romeo Peart. Дизайнът е базиран на изтребител от Втората световна война P51 Mustang. Дизайнът включва елементи като врати, ауспуси, въздухозаборници, детайли на таблото, двигателя и капака на багажника.

 

брандиране на автомобил

Източник: graphics.averydennison.com
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.