Mondi с обновено портфолио на Hunkeler Innovationdays

1251

Mondi ще покаже новото си разширено портфолио от хартии за високоскоростен мастиленоструен печат на изложението Hunkeler Innovationdays, което ще се проведе от 11 до 15 февруари 2013г. в Люцерн, Швейцария.

mondimondimondi

Професионалните хартии на Mondi ще бъдат изложени на щанд l18 и ще се използват от различни производители на печатно оборудване. В рамките на изложението Mondi ще предоставя хартия за демонстрации на фирмите: Impika, CANON OCÉ, Hunkeler, HP, Kodak и KBA

На Hunkeler Innovationdays международният производител на хартия ще представи своята разширена серия за високоскоростен мастиленоструен печат. Серията включва богато разнообразие от нюанси и плътности (грамажи), създадени специално за този все по- бързо развиващ се пазар.

„През изминалата година Mondi се постара да обогати гамата си от хартии за да предложи още по- голям избор и по- добри възможности на своите клиенти. Обновеното портфолио предлага хартии съобразени както със съвременните изисквания за печат, така и с околната среда“ коментира Johannes Klumpp, мениджър маркетинг и продажби в Mondi.

На щанда l18, Mondi ще представи хартии от вида high-white, рециклирани хартии, off-white и хартиите за високоскоростен мастиленоструен печат. Част от хартиите, които ще бъдат показани са: DNS high-speed inkjet CF (coated feel)®, DNS high-speed inkjet NF (natural feel)®, 100% рециклираната NAUTILUS® high-speed inkjet®, BIO TOP 3® high-speed inkjet и DNS enhanced color inkjet®, която е първата хартия на Mondi за мастиленоструен печат.

Johannes Klumpp добави и „BIO TOP 3 high-speed inkjet например е добро решение за печат на книги. Това е TCF (totally chlorine free) хартия, която не съдържа избелители и придава приятно, естествено усещане. От друга страна хартията DNS high-speed inkjet CF, може да бъде добър избор, ако ни е необходима хартия с висока степен на белота и гладкост“

На Hunkeler Innovationdays ще бъде и дебюта на DNS enhanced color inkjet. Като хартия създадена за дигитален печат, тя подсилва цветовете и осигурява по- висока плътност на изображението.

Тъй като хората все по- често предпочитат използването на СО2 неутрални продукти, Mondi предлага СО2 неутрални варианти на хартиите за високоскоростен мастиленоструен печат, както и 100% рециклираните NAUTILUS SuperWhite.

Всички брандови хартии на Mondi са част от гамата на Green Range- eco-conscious и са сертифицирани от FSC или PEFCTM, както и 100% рециклирани или не съдържащи хлор TCF (totally chlorine free). Повече информация за портфолиото на Mondi можете да намерите на: mondigroup.com/printing

mondi

Източник: mondigroup.com

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.