Office 1 Superstore предлага и DTG принтиране

984
Office 1 Superstore предлага и DTG принтиране

Една от услугите, които Office 1 Superstore предлага в собствената си печатна база е директно отпечатване върху текстил (или DTG).

DTG принтиране

 

Това е сравнително нова технология за печат върху текстил от памук, като тениски, торби и т.н. За разлика от традиционните трудоемки процеси като ситопечат и бродерия, DTG използва технологията за мастиленоструен печат за детайлен пълноцветен печат.

Ползи за клиентите на Office 1 Superstore:

  • Качествен пълноцветен печат.
  • Възможност за печат на единични бройки.

Office 1 Superstore разполага с принтер за директен печат върху текстил Brother GTX. Това е машина от следващо поколение с отлични технически характеристики и осигурява работа с лекота. GTX работи изключително бързо и отпечатва детайлни изображения и ярки цветове с отлично качество.

 

Brother GTX

За контакти и допълнителна информация:
Office 1 Superstore
e-mail: customer_care@office1.bg
phone: 0700 10 700

 

Вижте профила на Office 1 Superstore в каталога ПОЛИГРАФИЯ ИНФО.

Office 1 Superstore е най-голямата верига магазини за офис продукти в България. Вече над 20 години компанията е безспорен лидер на пазара и предпочитан партньор от над 90 хиляди бизнес клиенти. Фирмата разполага с търговска мрежа от 79 магазина в цялата страна. Клиентите могат да посетят най-удобния за тях магазин и да заявят своята поръчка. Можете да видите списък с магазините тук.

Интернет портал за печатни технологии.