Office 1 Superstore с модерна складово-логистична и печатна база в Равно поле

1335
Office 1 Superstore с модерна складово-логистична и печатна база в Равно поле

Office 1 Superstore разполага със собствена печатна база и предлага разнообразие от продукти и услуги.


 

Office 1 Superstore Logistics беше открит в края на миналата година като най-модерният складово-логистичен център в Югоизточна Европа, с площ от 8 600 m2. В него се намира собствена печатна база, която е оборудвана с голям брой машини за печат и брандиране, което дава възможност за предлагане на огромен брой продукти и услуги. 

Логистичната база е оборудвана с австрийската автоматизирана система за складиране и обработка на поръчки OSR, която е единствената по рода си в бранша за този регион. Впечатляващата 22-етажна конструкция притежава капацитет за обработка на 12 000 артикула. Системата осигурява увеличение на продуктивността, минимизиране на грешките до 0,1% и позволява обработката на 430 продуктови линии за час на работна станция. Проектът е сертифициран от Българската агенция за инвестиции към Министерство на икономиката като инвестиция клас А.

Office 1 Superstore предлага асортимент от над 10 000 рекламни продукта, както и богата гама от печатни услуги и всичко това под един покрив.
Фирмата поддържа голям асортимент на склад, както и кратки срокове за доставка на каталожни артикули, които могат да бъдат поръчани от едни от най-големите европейски дистрибутори.

 

Собствената печатна база разполага с високотехнологични машини – Konica Minolta, Mimaki, Brother и други, с които клиентите получават кратки срокове за изпълнение на добри цени.

 

Office 1 Superstore с модерна складово-логистична и печатна база

Продуктовото портфолио на фирмата включва:

1. Печатни услуги за офиса

  • визитки, бланки, формуляри, пощенски пликове
  • листовки, дипляни, брошури и каталози
  • фотокниги, настолни/работни и многолистови календари.

2. Луксозни довършителни услуги

  • топъл и голд печат за книги, бележници, папки, визитници и сувенири от кожа и картон.

 

3. Над 10 000 рекламни продукти и сувенири

  • чаши, тениски, торбички, чанти, раници, ленти за баджове, хмикалки, запалки, моливи
  • разнообразни продукти от дърво, кожа, метал и стъкло, които могат да бъдат брандирани чрез гравиране, тампонен печат, ситопечат, сублимация

 

4. Широкоформатни печатни услуги

  • печат върху фолио, канава, PVC фолиа за брандиране на витрини,
  • печат на банери и винили, стикери и изображения в различни формати и размери

Office 1 Superstore е най-голямата верига магазини за офис продукти в България. Вече над 20 години компанията е безспорен лидер на пазара и предпочитан партньор от над 90 хиляди бизнес клиенти. Фирмата разполага с търговска мрежа от 79 магазина в цялата страна. Клиентите могат да посетят най-удобния за тях магазин и да заявят своята поръчка. Можете да видите списък с магазините тук.

 


 

За контакти и допълнителна информация:

e-mail: customer_care@office1.bg
phone: 0700 10 700

 

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.