OPEN HOUSE- Варна

1690

Всички, които имат интерес към иновативните печатни технологии са добре дошли в печатната база на фирма ИНДООР ДИСПЛЕЙС във Варна на 25.01.2013 от 10:30ч.

Вижте представянето. 

open hause

Там ще бъде представена за първи път плоскопечатната машината EFI™ T1000 с UV съхнещи мастила. В реални условия гостите ще могат да видят печат върху различни медии и приложенията им от портфолиото на фирма ИНДООР ДИСПЛЕЙС. В кратка презентация ТЕПЕДЕ ще представи и други модели UV машини на EFI™ а ИНДООР ДИСПЛЕЙС ще покажат собствени системи от алуминиеви профили и монтажни детайли за серийно производство на съоръжения за външна реклама.

open house

Моделът EFI™ T1000 е оборудван с шест броя “grayscale” глави и разполага с вакумен плот на три зони с размери 132см х 249см. Максималната скорост на печат достига до 42.74 m²/ч. Този принтер е идеален за изработката на постери, POP/POS реклама, лентикулярен печат, фото и fine art изображения но също е пригоден и за индустриални приложения като печат на дисплеи, мембранни клавиатури и изработка на опаковки и сувенирна реклама!

EFI™ T1000 широкоформатни UV плоскопечатни принтери предлагат:
• Бърза възвращаемост на инвестицията (ROI)
• Фотографско качество на изображението, използвайки технология с променлив размер на капката и осем степени на сивата скала.
• Бялото мастило е стандарт, което се отпечатва със същата скорост като CMYK.
• Възможност да печата върху плоскости с дебелина до два инча (5.1 cm).
• Прецизност, зонално разделеният вакумен плот осигурява прецизното позициониране на капката и оптимално качество на печат.
• Принтер щадящ околната среда с по-ниски вредни (VOC) емисии и потребление на енергия.

open house
open hause

Моля потвърдете вашето присъствие на:

tepede@tepede.bg или 02/963 46 79
info@indoor-displays.com или 052/ 37 11 01

Как да стигнете до ИНДООР ДИСПЛЕЙС Виж ОТТУК

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.