Packwood са с нов адрес

2405
Packwood са с нов адрес

Компанията Packwood, която е специализирана в производството на опаковки от крафт картон и хартия се премести на нов адрес.

Packwood са с нов адрес

 

Фирмата стартира преди 4 години, но постоянния растеж и желанието за развитие наложи разширяване на производството, което вече се помещава на над 3000 кв. м. площ. Packwood разполага с машинен парк за производство на опаковки от картон, велпапе и хартия. Компанията предлага цялостни опаковъчни решения както с крафтови / целулозни картони, които са изключително здрави и подходящи за директен допир с храна, така и с натурално изглеждащи хартии, които са напълно рециклируеми и с еко-визия.

Освен необходимите за производството на опаковки лепачни и щанцоващи машини се очаква в Packwood скоро да заработи цялоформатна офсетова машина, която напълно да затвори процесите на производство.

Освен изработката на опаковки, Packwood предлага на своите клиенти и услугата пакетаж. Клиентът доставя продуктите си за някой промо проект и получава готов продукт – кутия или кашон напълнен с неговите продукти. Услугата се извършва на място в производствената база на Packwood, а за по големи проекти в базата в Луковит.

Packwood е търговска марка собственост на Геран Био

Адрес на производствената база:
с. Гурмазово
ул. „Гурмазовско шосе“ 62,
Индустриална зона
Тел.: 0884 035 352
Тел.: 0888 810 011

Уеб сайт: www.packwood.bg
Профил на ПакУуд в каталога Полиграфия Инфо.

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.