Pantone добавиха 315 нови цвята към Fashion, Home + Interiors (FHI) Colors

420
Pantone добавиха 315 нови цвята към Fashion, Home + Interiors (FHI) Colors

Pantone добавиха 315 нови цвята към Fashion, Home + Interiors (FHI) Colors.

Новите допълнения от цветове варират от нежно бежово, наречено Summer Sand, до жизнен изумруд, наречен Green Tambourine. Те ще позволяват на дизайнерите да имат по-голям избор в обновения спектър от общо 2625 цвята.

 

Fashion, Home + Interiors (FHI) Colors

 

От новите цветове, добавени към цветовата система Fashion, Home и Interiors (да не се бърка с Pantone Formula Guide, предназначена за печат, опаковки и дигитален дизайн), повече от 70 са вариантите на синьо, а 50 на розово – цветове, които са особено разпространени в модата и домашния интериор. Fashion, Home + Interiors (FHI) е скала предназначена основно за интериорни и модни дизайнери, ситопечатари работещи основно с текстил, текстилни предприятия и др. Това е и скалата, от която Pantone всяка година избират т.н. „Цвят на годината“.

 

Fashion, Home + Interiors (FHI) Colors

 

Fashion, Home + Interiors (FHI) се предлага на хартиен или на памучен носител в различни формати. В онлайн магазина на Printguide ще се предлага в наличност хартиения вариант Fashion, Home + Interiors Color Guide (FHIP110A). Останалите варинати ще се предлагат само с предварителна заявка.

 

Продуктът може да се купи от онлайн магазина на Printguide тук.

 

Написа: Пламен Давидов

Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.