Pantone прогнозира 10-те най-използвани цвята за пролет 2017

1623
Pantone прогнозира 10-те най-използвани цвята за пролет 2017
Spread the love

Спазвайки традициите Pantone оповести своите прогнози за десетте най-използвани цвята през пролетта на 2017 година.

 

През следващата година тенденциите ще се в използване на повече приглушени тонове. От компанията определят селекцията от нюанси, като такива, които можем да срещнем в природата. Самата прогноза е направена въз основа на показаните от модните дизайнери пролетни колекции в седмицата на модата в Ню Йорк.

От компанията твърдят, че избраните цветове биха провокирали емоции и чувства. В цветовете попадат Pantone 13-0755, който наподобява топлите слънчеви дни, както и Pantone 18-0107, носещ името Kale. С него може да усетите свежия планински въздух или да избягате в девствените води с Pantone 14-4620 Island Paradise. Всички цветове може да разгледате в снимката по-долу.

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.pantone.com

Име: Антон Даскалов

Професионален опит: Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет. Предстои му да се дипломира и по втора специалност – Икономика. Мениджър Маркетинг и продажби в печатница Оптимап принт. Има над 10 годишен опит в сферата на офестовия печат и номерацията. Преди три години въвежда дигиталния печат в портфолиото на Оптимал принт и е отоговорен за развитието на продуктите и услугите, свързани с него. Списва фирмения блог на Оптимал принт и следи всички новости в областта на печата.

В свободното си време: спортува и списва личен блог по актуални обществено значими теми.