Pantone прогнозира 10-те най-използвани цвята за пролет 2017

1984
Pantone прогнозира 10-те най-използвани цвята за пролет 2017

Спазвайки традициите Pantone оповести своите прогнози за десетте най-използвани цвята през пролетта на 2017 година.

Pantone цвят на 2017 година

 

През следващата година тенденциите ще се в използване на повече приглушени тонове. От компанията определят селекцията от нюанси, като такива, които можем да срещнем в природата. Самата прогноза е направена въз основа на показаните от модните дизайнери пролетни колекции в седмицата на модата в Ню Йорк.

От компанията твърдят, че избраните цветове биха провокирали емоции и чувства. В цветовете попадат Pantone 13-0755, който наподобява топлите слънчеви дни, както и Pantone 18-0107, носещ името Kale. С него може да усетите свежия планински въздух или да избягате в девствените води с Pantone 14-4620 Island Paradise. Всички цветове може да разгледате в снимката по-долу.

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.pantone.com

Антон Даскалов

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/