Paper Punk дава идеи на дизайнерите

1047

Може би най-точното описание на продукта е „творчески инструмент”. С негова помощ можете да моделирате собствените си проекти така, че да привличат внимание.

Paper Punk е нов продукт на американската компания Grace Hawthorne. Той представлява листове хартия, които са отпечатани и които изрязвате в различни форми, за да получите фигури на роботи, кола или куче. Идеята може да звучи елементарна, но Paper Punk вече събра финансиране от над 20 000 долара чрез Kickstarter, следователно доста инвеститори намират проекта за обещаващ.

Външният вид на моделите привлича внимание, всеки от тях се продава за 18,95 долара. Hawthorne смятат да разширят проекта Paper Punk с набори от форми, които могат да се комбинират по всевъзможни начини. Те планират да предложат още модели, безплатни за сваляне от интернет и версии на продуктите си в по-големи размери, чието сглобяване да не изисква особена сръчност.

За дизайнерите Paper Punk може да бъде много повече от играчка. Моделите могат лесно да се превърнат в мощни маркетингови материали. Помислете за потенциалното въвличане на аудиторията. Не само, че част от хората ще прекарат известно време в рязане и сгъване, но е доста вероятно и да запазят готовите модели близо до себе си, където ще виждат посланието отново и отново.

Източник: paperpunk.com
Текста написа: Мартин Новев

Интернет портал за печатни технологии.