PAPERplus Chevron произвежда хартиени уплътнители на опакована продукция

1417

При транспортиране на продукция често се налага изделията да бъдат уплътнени и защитени допълнително по някакъв начин в самата транспортна опаковка. Вижте решението на Storopack.

Нарича PAPERplus Chevron. Машина размотава рола от хартия я го преработва в гофрирана тръба, която е предназначена за уплътняване и защита на продукцията в опаковките.

Британският производител на PAPERplus Chevron, Storopack наскоро промотира и второ поколение на машината, която е с 50% по-бърза от предшественика си.

Новата Paperplus Chevron работи вече със скорост повече от 30 м/мин. Машината се предлага в настолен и в мобилен вариант. PAPERplus Chevron има и допълнителни настройки, които позволяват да се намали разхода на хартия в процеса на изготвяне на улътнителя.

По материали: www.upakovano.ru
Написа: Васил Станев

Васил Станев

Име: инж. Васил Станев

Професионален опит: Инженер- технолог полиграфическо производство, т.е. полиграфист от старата школа, завършил полиграфия в СССР, Украински полиграфически институт 1983 година. Създал е основните учебни програми по полиграфия в средното образование. Съавтор на Държавния образователен стандарт по полиграфия в средното образование. Инж. Васил Станев преподава дълги години в Добрич, където и изучава два випуска по полиграфия

Настоящи занимания: Преподавател в Националната професионална гимназия по полиграфия и фотография в София. Той допринесе най-много за онлайн речника в Printguide.info, който обогати с над 400 думи. Инж. Станев е наш автор и консултант по всички въпроси, свързани с офсетовия печат и довършителната обработка.

В свободното си време: Превежда руска поезия и сърфира в социалните мрежи.