PDF Productivity Pack Bundle – бюджетно решение за малки печатници

1081

Enfocus Software и Dynagram предлагат съвместно комбиниран софтуерен пакет съдържащ PitStop Pro 11 и inpO2 5.0 Wizard.

Двата Adobe Acrobat плъгина дават на малките печатници решение за цялостно подготвяне на PDF файлове при печат на дигитални или офсетови машини. Пакетът съчетава два от най-често използваните продукти на цената на един.

Dynagram inpO2 Wizard предлага лесен начин за създаването(монтаж) на готови за печат файлове само в няколко стъпки. Нужно е да качите PDF файлове, да изберете стил и размери, да сложите марки и да печатате.

dynagram

Enfocus PitStop е един от често използваните в бранша инструменти за проверка и оптимизация на PDF файлове преди печат. Той може да открие и коригира стотици различни проблеми възникнали във файла по време на обработката му и останали незабелязани. Такива проблеми са например липсващи шрифтове, невъзпроизводими цветове и др. Последната версия на плъгина разполага с опцията Smart Preflight, която позволява проверката да се персонализира за всяко работно място в зависимост от специфичните изисквания за производство. Това гарантира, че файлът ще бъде правилен при подаването му за печат.

enfocus

„В днешната свръх конкурентна печатна индустрия малките дигитални студия и печатници се нуждаят от ефективен начин за бързо и лесно подготвяне на файловете си с възможно най-малко грешки и пропуски“, коментира Alex Hamilton, директор „бизнес развитие“ на Enfocus. „Този пакет дава възможност за бърз, лесен и евтин начин да се уверете, че файловете ви ще са отпечатани правилно, а пространството на листа ще е използвано максимално.“

„Предимствата при използването едновременно на Enfocus и Dynagram са неоспорими,“ казва Josée Dutil, търговски директор на Dynagram.

За сега пакетът се предлага само в САЩ и Канада, като препоръчителната му цена на дребно е $ 799, тя ще е валидна до 31 август 2013.

Преведе: Радина Дойнова
Източник: ht.ly

Интернет портал за печатни технологии.