Polygraphy Info 2013 е вече в разпространение.

2441
Polygraphy Info 2013 е вече в разпространение.

Годишният ни печатен каталог е вече в разпространение. Очаквайте го скоро и във вашия офис.

Polygraphy Info 2013

Двете важни неща, които трябва да отбележим са:
– при проверката на базата от доставчици и рекламни изпълнители, което правим всяка година, не регистрирахме спад на броя на фирмите, т.е фалити почти няма спрямо миналата година.
– все повече се увеличава делът на дигиталното оборудване – създават се нови дигитални печатници и все повече офсетови печатници се оборудват дигитално.

Вижте какво показа статистиката, която водим за броя на дигиталните и офсетовите печатници всяка година. Това е тенденцията, която се очаква да се запази и за следващата година.

Polygraphy Info 2013

От гледна точка на изработка на каталога, тази година ще ви представим 14 вложки /досега сме влагали до 8/ на рекламните изпълнители. Всички те са креативни, иновативни и демонстрират високо качество на технологии и материали. Напук на кризата новите продукти в бранша се развиват и налагат.

Тази година поставяме и началото на Printguide Club – нашата програма за лоялност, за която ще ви разкажем надълго и нашироко в отделен материал.
Благодарим на всички рекламодатели и партньори – без вас изданието няма да е толкова качествено.

Специални благодарности за свежите идеи на Краси Андреев, който е „виновен“ за първата ни корица и още куп рекламни страници и вложки. Веднага прегърнахме идеите му за това как да подчиним дизайна на технологиите, които искаме да покажем. Но… резултатът ще видите сами.

Каталогът може да бъде поръчан тук.

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.