Print Idea – тематичният брой за храни и напитки

1614
Print Idea – тематичният брой за храни и напитки

Броят с принт идеи беше с 50% по-голям тираж за изложението InterFood&Drinks.

Новото ни издание Print Idea, което направихме специално за изложението InterFood&Drinks беше отпечатано в по-голям тираж (1 500, вместо планираните 1 000) и беше разпространено в 6-те палати, в която бяха разположени над 400 изложители – най-големите и значими фирми в хранителната индустрия у нас.

 

 

Постарахме се да направим Print Idea максимално полезно за фирмите в индустрията – хартии и печат на етикети, опаковки, салфетки, менюта, стелажи, печат на формуляри и стокови разписки, чаши и сувенири. 

 

 

Целта на изданието е да предложи печатни тематични продукти на различни индустрии като има покаже приложението на печата в интериора, екстериора и всички нови ниши, в които навлиза.

 

 

Следващият брой ще бъде през февруари 2017 за едно от големите изложения в Интер Експо Център – Туристическа борса.

Вижте първия брой за изложението Арена на красотата

Вижте всичко за проекта и как можете да се включите в него.

 

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.