Print Imaging & Sign Expo

2006

На 05 – 08.10.2011 предстои десетото, юбилейно издание.

След като беше отложено миналата година, поради затрудненията, които изпитваха компаниите от печатната, фото и рекламната индустрия, тази година в началото на месец октомври, в Интер Експо Център ще проведе 10-ото издание на PRINT IMAGING & SIGN EXPO. Събитието се организира от Агенция Булгарреклама в партньорство с Българска асоциация на производителите на рекламно-информационни елементи (БАПРИЕ) и учредената тази година Българска асоциация за съвременна графика и печат (БАСГП) .

По време на изложението ще се проведат семинари, уъркшопове и арт изложби, а водещи чуждестранни и български компании ще представят новости, тенденции и последни технологии в сферата на дизайна, фотографията, печата, рекламата и визуалните комуникации.

Наблюдава се интерес към завръщане на фирмите в рекламни изложения. Особено силно на PRINT IMAGING & SIGN EXPO ще бъдат представени фирми за дигитален печат и производители на рекламно-информационни материали. Сред участниците са:
АДКОМ, АКТИВ – КОМЕРС, АНДРЕА, АНОНС, БЕСТИМЕКС, ВИЗУАЛ, ВИСКОМ БГ, ГРАФИКА МС, ДЖУСИТА – ДЕС, ИМЕЛ ДИЗАЙН, ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ ЗА НАСЪРЧАВАНЕ НА МАЛКИ И СРЕДНИ ПРЕДПРИЯТИЯ, КАНТЕК, ЛАНГРИ, ЛЕДШОП, МАКСОФТ НЕТ, МИКРО АСУ, МИРАЖ ГРУП, НЕОНА, НЕОН БГ, НЕОН – ЕК, ПАРТНЕРС, РЕКЛАМНА КЪЩА ХЕЕЛ, РАКОМС – 2, РДС, РЕ-ВЕРК, ФАКТОР, ФАРКО, ФОТО БРАВО, ФОТОДЖЕТ и др., фирми от Германия, Гърция, Русия, Турция.

Десетото юбилейно издание на Print Imaging&Sign Expo ще бъде официално открито от г-н Люк Стигман – Президент на Европейската федерация на производителите на светлинни реклами /ESF/. В дните на изложбата ще се състои Годишна среща на УС на Федерацията, на която ще присъстват председателите на над 17 Европейски асоциации за производство на светлинни реклами. На срещата ще бъде дискутирана и актуалната тема за хармонизиране на нормативната база в страните членки на ЕС, касаещо разрешението и правата за инсталиране и монтаж на рекламно-информационни елементи.

Работно време на изложбата за посетители.
05 – 07 октомври – от 10.00 – 18.00 ч.
08 октомври – от 10.00 – 16.00 ч.

Изложители и посетители паркират безплатно в двора на Интер Експо Център.

Кликнете тук още сега, за да посетите страницата на PRINT IMAGING & SIGN EXPO.

Print Imaging & Sign Expo

Интернет портал за печатни технологии.