Print-to Web семинар в НБУ, организиран от J Point+

2040

Дигитална печатница J Point+ организират семинар от четири лекции за студенти от Нов Български Университет, София. Дата на семинара: 23 ноември 2013г. от 14:30ч

Темата е съчетанието на нестандартните печатни техники с дигиталния маркетинг. 

 

Програма:
Just Print It
Лектор: Венелин Кръстев, управляващ съдружник в J Point+
Описание: Ще научите повече за нестандартните печатни материали, таргетираната принт реклама и персонализацията при печат.
www.j-point.net

Digital Epidemy
Лектор: Иво Илиев, управител и маркетингов директор в InteractAGE
Описание: Как да “заразите” масите и да насочите вниманието им към продукт или бранд, използвайки ефективно симбиозата между print и digital? Ще видите някой примери, практики и полезни съвети.
www.ivosiliev.com

Revolution F
Лектор: Ален Попович, маркетинг мениджър на Social Me
Описание: Дигиталният път – вашият път! Social media marketing – ти си част от него!
www.socialme.bg

Now what
Лектор: Константин Бъчваров, IT консултант
Описание: Пътят от студентската скамейка до работния стол. Очаквания и реалности.
www.cbachvarov.com

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.