Printguide Club – програмата за лоялност

1387
Printguide Club – програмата за лоялност

След дълга подготовка стартираме картова програма за лоялност, в която доставчиците и рекламните изпълнители от печатни и рекламния бранш ще могат да изпращат специални предложения до свои потенциални клиенти.

Кои са членовете на Printguide Club?


Printguide Club Members –
над 400 картодържатели (изпълнители, рекламни агенции, крайни клиенти), които получават специално таргетираните за тях предложения. До две години броят им ще се увеличи до 1 400.

Какво значи специално предложение или оферта?
Това е всеки продукт или услуга на доставчик или рекламен изпълнител към потенциалните му или настоящи клиенти.
Специалното предложение може да бъде за печатни материали, сувенири, други продукти, оборудване, консумативи или софтуер.

Специалното предложение е само за членовете на клуба и няма да видите офертата на друго място.

В момента в Printguide Club има над десет специални предложения с големи отстъпки.

принт гайд клуб

Printguide Club

Как работи Printguide Club?

Създадохме онлайн платформа, в която всеки член получава таргетирани за него предложения за рекламни продукти и услуги.
Чрез персонална карта за достъп всеки картодържател може да преглежда предложенията и да се свърже с фирмата, чието предложение е харесал.

Платформата работи без посредници, комисиони и такси.

Какви са ползите за Printguide Club Members?
Специални цени за рекламни продукти и услуги, които продават до специално таргетирана аудитория.
Допълнителна реклама на предложенията в уебсайтовете на портала Printguide.info, които се посещават от 2 000 – 3 000 потребители дневно. По-добра връзка с настоящите клиенти и по-таргетирани оферти, от които те се интересуват.

Кой притежава членска карта на този етап?
само притежателите на печатния каталог Polygraphy Info 2013.  Ако притежавате каталога, проверете последната страница, в която има залепена Member Card.

Как мога да публикувам специално предложение към членовете на Printguide Club?
Можете да публикувате предложения, ако сте клент на каталога Полиграфия Инфо и сте притежател на специалната Printguide Club Premium карта.

 

За повече информация потърсeте:
Маркетинг и продажби: Явор Ламбрев
E-mail: yavor@polygraphy.info
GSM: +359 879 100 741

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.